Geparkeerd domeinnaam

Welkom op de parkeerpagina van Webjectief.

Deze domeinnaam is door een van onze klanten geregistreerd, maar (nog) niet in gebruik.

Wilt u ook een domeinnaam registreren of verhuizen, kijk dan hier naar de beschikbare extensies en de mogelijkheden.

Is deze domeinnaam van u en wenst u deze in gebruik te nemen, ga dan naar uw Account Beheer en bestel een van onze Webhosting producten. In het bestelproces kunt u aangeven dat u deze domeinnaam wenst te gebruiken.

Na bestellen van een Webhosting pakket kunt u email verzenden en ontvangen, een website publiceren en gegevens uitwisselen. Door gebruik te maken van onze Webapplicaties installer bent u binnen no-time in de lucht. Met onze Email Only pakketten is het tevens mogelijk om deze domeinnaam enkel te gebruiken voor het verzenden en ontvangen van email.

Wordpress

WordPress is een open source blog applicatie. WordPress gevorkt van de b2/cafelog project in 2003, en WordPress Mu meerdere functionaliteit van de website is geïntegreerd sinds 2010. Vandaag WordPress is de meest gebruikte self-hosted blog toepassing voeden miljoenen blogs en worden gebruikt door tientallen miljoenen mensen elke dag.

Wordpress

WordPress is een geavanceerde persoonlijke publishing platform / blogger met een focus op esthetica, web standaarden, en bruikbaarheid.

Kenmerken:

Wordpress Website
Documentatie
Veel gestelde vragen
Ondersteuning

×

Joomla

Joomla is een open source content management en portal-applicatie. Joomla gevorkt van de Mambo toepassing in 2005 en vandaag is een van de meest gebruikte toepassingen te zijn gedownload meer dan 25 miljoen keer.

Joomla

Joomla is een bekroond content management systeem (CMS) welke websites en krachtige online applicaties te bouwen mogelijk maakt. Met miljoenen websites draait op Joomla, wordt de software gebruikt door particulieren, kleine en middelgrote bedrijven en grote organisaties wereldwijd. Veel aspecten, waaronder het eenvoudige gebruiksgemak en uitbreidbaarheid, hebben Joomla de meest populaire website software beschikbaar.

Kenmerken:

Joomla Website
Documentatie
Veel gestelde vragen
Ondersteuning

×

Mambo

Mambo is een open source content management en portal-applicatie.

Mambo

Mambo Open Source Content Management Systeem kan iedereen voor het beheer van een website. Het is eenvoudig te configureren voor persoonlijke sites, en krachtig genoeg voor grootschalige commerciële installaties, perfect voor niet-tech webmasters en geavanceerde programmeurs gelijk.

Mambo Website
Documentatie
Veel gestelde vragen
Ondersteuning

×

Drupal

Drupal is een open source content management toepassing en PHP-ontwikkeling kader.

Drupal

Drupal is een publishing platform gecreëerd voor het bouwen van dynamische websites met een breed scala aan functies en diensten. Drupal ondersteunt een breed scala van web projecten, variërend van persoonlijke weblogs tot grote community-driven en corporate sites. Gebruik als-is of snap in een van de duizenden gratis ontwerpen en plug-ins voor een snelle montage ter plekke. Ontwikkelaars houden van onze goed gedocumenteerde API's. Ontwerpers houden van onze flexibiliteit. Website beheerders houden van onze onbeperkte schaalbaarheid.

Kenmerken:

×

B2evolution

b2evolution is een open source blog applicatie. b2evolution gevorkt van de b2/cafelog toepassing in 2003.

b2evolution

b2evolution is een nieuws post en blogging applicatie. U komt nieuwsberichten via een eenvoudig te gebruiken web interface en het nieuws items worden dynamisch weergegeven op uw webpagina. De applicatie zorgt ook voor archivering en becommentariëren.

B2Evolution Website
Documentatie
Ondersteuning

×

Concrete5

Concrete5 is een open source content management en website bouwer toepassing.

Concrete5

Concrete5 maakt het draaien van een website eenvoudig. Ga naar een willekeurige pagina in uw site en een montagestudio werkbalk geeft u alle knoppen die u nodig hebt om uw website te updaten. Geen intimiderend handleidingen, geen ingewikkelde administratie interface - just wijzen en te klikken.

Website
Documentatie
Ondersteuning

×

PivotX

PivotX is een open source blog applicatie. PivotX gevorkt van de Pivotlog toepassing in 2007.

PivotX

PivotX is een web-based tool om u te helpen onderhouden van dynamische websites, zoals weblogs of online tijdschriften.

PivotX Website
Documentatie
Veel gestelde vragen
Ondersteuning

×

Contao

Contao is een open source content management applicatie. Contao was voorheen bekend als TYPOlight.

Contao

Contao is een open source content management systeem (CMS) voor mensen die willen een professionele aanwezigheid op het internet, dat is gemakkelijk te onderhouden. De state-of-the-art structuur van het systeem biedt een hoge veiligheidsstandaard en kunt u de ontwikkeling van zoekmachine vriendelijke websites die ook toegankelijk zijn voor mensen met een handicap. Bovendien kan het systeem flexibel en goedkoop worden uitgebreid. Eenvoudig beheer van gebruikersrechten, de Live Update Service, de moderne CSS-kader en vele reeds geïntegreerde modules (nieuws, agenda, formulieren, etc.) zijn snel gemaakt Contao een van de meest populaire open source content management systemen op de markt.

Contao Website
Documentatie
Veel gestelde vragen
Ondersteuning

×

MediaWiki

MediaWiki is een open source wiki applicatie. MediaWiki is in eerste instantie uitgebracht in 2002 nadat ontwikkeld aan de macht op Wikipedia.

MediaWiki

MediaWiki is een functie-rijke wiki implementatie, en wordt gebruikt voor het aandrijven van Wikipedia en vele andere wiki's.

Kenmerken:

Website
Documentatie
Veel gestelde vragen

×

DokuWiki

DokuWiki is een open source wiki applicatie die is extreem licht van gewicht.

DokuWiki is een op standaarden voldoet, eenvoudig te wiki te gebruiken, vooral gericht op het creëren van documentatie van welke aard ook. Het is gericht op ontwikkelaars teams, werkgroepen en kleine bedrijven. Het heeft een eenvoudige maar krachtige syntax die zorgt ervoor dat de datafiles leesbaar blijven buiten de wiki en vergemakkelijkt het creëren van gestructureerde teksten. Alle gegevens worden opgeslagen in platte tekst bestanden - geen database nodig is.

Website
Documentatie
Veel gestelde vragen

×

phpScheduleIt

phpScheduleIt is een open source reservering en planning applicatie. In eerste instantie uitgebracht in 2003, is phpScheduleIt is gedownload meer dan 200.000 keer.

phpScheduleIt

phpScheduleIt kunnen gebruikers dan inschrijven en reserveringen plaatsen op een soort van bronnen, zoals vergaderzalen, machines, computers, etc. De administratieve kant staat de volledige controle over gebruikersrechten, bron van gegevens, reservering data, en is heeft vele configureerbare instellingen.

Kenmerken:

Website
Documentatie

×

ProjectSend

ProjectSend is een open source file en beeld het delen van toepassing. ProjectSend werd in eerste instantie uitgebracht in 2007, toen het bekend stond als cFTP.

ProjectSend

ProjectSend is een klantgerichte het uploaden van bestanden nut. Klanten worden gemaakt en krijgen een gebruikersnaam en een wachtwoord. Bestanden kunnen vervolgens worden geupload onder elke rekening met de mogelijkheid om een titel en beschrijving toe te voegen aan elk.

Als een klant zich aanmeldt via elke browser, overal, zal de klant een pagina te zien dat uw bedrijf logo en een sorteerbare lijst van alle bestanden geupload onder de naam van de klant bevat, met beschrijving, tijd, datum, etc.. Het werkt ook als een geschiedenis van "gestuurd" bestanden, zorgt voor een verschil tussen herzieningen, de tijd die het duurde tussen elke revisie, en ga zo maar door.

Een bijkomend voordeel bestaat uit het opslaan van honderden megabytes op de e-mailaccounts, omdat elk bestand blijft totdat het wordt verwijderd.

Kenmerken:

Website
Documentatie

×

PHProjekt

PHProjekt is een open source groupware applicatie.

PHProjekt

PHProjekt is een modulaire applicatie voor de coördinatie van groepsactiviteiten en te delen informatie en documenten via intranet en internet.

PHProjekt componenten zijn kalender, project management, tijd-kaart systeem, bestandsbeheer, en contact manager.

Website
Documentatie
Ondersteuning

×

Mantis

Mantis is een open source bug tracking applicatie.

Mantis

Mantis is een bug tracking applicatie die een project foutmeldingen en feature requests beheert. Elke web browser zal fungeren als een client.

Website
Documentatie
Veel gestelde vragen

×

phpBB

phpBB is een open source forum applicatie. In eerste instantie uitgebracht in 2000, phpBB is op dit moment de meest gebruikte gratis forum applicatie met miljoenen mensen gebruik van het programma elke dag.

phpBB

phpBB is een krachtige, volledig schaalbare en zeer aanpasbare open-source bulletin board pakket. Of u nu in contact te blijven met een kleine groep vrienden of op zoek bent naar het opzetten van een grote multi-categorie van Commissarissen voor een corporate website, phpBB heeft de functies die u nodig hebt ingebouwd.

Nieuwere gebruikers zullen phpBB uitgebreide administratie panel, dat de aanpassing van zelfs de meest ingewikkelde functies kunnen zonder direct te bewerken code, terwijl gevorderde gebruikers zullen het gemak waarmee phpBB kunnen worden geïntegreerd in bestaande systemen waarderen.

Kenmerken:

Website
Documentatie
Veel gestelde vragen

×

phpMyChat

phpMyChat is een open source real-time chat applicatie.

phpMyChat is een eenvoudig te gebruiken multi-room chat-script dat IRC-achtige commandos ondersteunt en is vertaald naar 33 talen.

Website
Documentatie

×

ImpressPages

ImpressPages is an open source content management application. Initially released in 2009, ImpressPages received the 2011 Most Promising Open Source Project award by Packt Publishing.

ImpressPages

ImpressPages CMS is a web content management system that simplifies and speeds up the content management process, enabling websites to be managed up to 4 times faster. The technology behind ImpressPages CMS empowers people with no technical knowledge and with no upfront learning to manage their websites as professionals. Features:

ImpressPages Website
Documentatie
Ondersteuning

×

LiveSite

Livesite is een gratis content management applicatie.

LiveSite

Livesite bevat een spectaculaire set van functies.

LiveSIte Website
Documentatie
Veel gestelde vragen
Ondersteuning

×

SilverStripe

SilverStripe is an open source content management application and PHP development framework. Initially released in 2000, and open source since 2006, SilverStripe has received numerous industry awards including Best Open Source Project in the 2010 New Zealand Open Source Awards.

SilverStripe

SilverStripe CMS is an open source web content management system used by governments, businesses, and non-profit organisations around the world. It is a power tool for professional web development teams, and web content authors rave about how easy it is to use.

Features:

SilverStripe Website
Documentatie
Veel gestelde vragen
Ondersteuning

×

Typo3

TYPO3 is an open source content management application and framework. TYPO3 was initially released in 2000 and today powers over 500,000 websites.

Typo3

TYPO3 is an enterprise-class, Open Source CMS (Content Management System), used internationally to build and manage websites of all types, from small sites for non-profits to multilingual enterprise solutions for large corporations.

Features:

Typo3 Website
Documentatie
Veel gestelde vragen
Ondersteuning

×

WebsiteBaker

WebSiteBaker is een open source website bouwer applicatie.

WebSiteBaker helpt u bij het maken van de website die u wilt: een gratis, eenvoudig en veilig, flexibel en uitbreidbaar open source content management systeem (CMS).

WebsiteBaker

Maak een nieuwe templates binnen enkele minuten - powered by XHTML, HTML, CSS en jQuery. Met WebSiteBaker het is heel natuurlijk uw site is W3C-valid, SEO-vriendelijk en toegankelijk - er zijn geen beperkingen op alle. Gebruik druppeltjes - de nieuwe en revolutionaire manier van het plaatsen van PHP-code - overal waar je maar wilt. Naast dat, WebSiteBaker en de samenleving bieden tal van uitbreidingen: Gewoon downloaden, installeren met twee klikken en gebruiken. Dat is niet genoeg? U wilt meer? Geen probleem, maak je eigen modules! De WebSiteBaker API biedt vele mogelijkheden waarop u kunt vertrouwen.

WebSiteBaker is de beste keuze voor ontwerpers, ontwikkelaars en gebruikers - of u nu een beginner, gevorderde persoon of geek. Geef het een keer te proberen en WebSiteBaker zal u overtuigen!

Kenmerken:

WebsiteBaker Website
Documentatie
Veel gestelde vragen
Ondersteuning

×

e107

e107 is een open source content management en portal-applicatie.

e107

e107 is een content management systeem aangedreven door PHP en MySQL, dat geeft je een volledig dynamische en professionele website uit de doos. Het is open source, volledig aanpasbaar en voortdurend in ontwikkeling.

e107 Website
Documentatie
Veel gestelde vragen
Ondersteuning

×

ocPanel

ocPortal is een gratis content management en portal-applicatie.

ocPortal

ocPortal is een content management applicatie met vele Web 2.0 en community-features voor het bouwen van moderne, geavanceerde websites. ocPortal ondersteunt veel soorten content, met inbegrip van maar niet beperkt tot galeries, nieuws, nieuwsbrieven, en het zorgt voor een rijke media-en reclame worden geïntegreerd. Gemeenschap functies zijn onder meer forums, lid blogs, chatrooms, WIKI, en de inhoud commentaar / rating. ocPortal kunt u bepalen hoe uw website eruit zal zien en zich gedragen. Features zijn er in overvloed, maar ook optioneel. Feature integratie is de kern van de ocPortal filosofie - bijvoorbeeld het op de gehele site zoekmachine en de verenigde profielen van leden. Out-of-the-box uw site zal voldoen aan de hoogste bereikbaarheid en professionele normen, en zal hoger in Google verschijnen als gevolg van de automatische SEO. Uw website zal automatisch te blokkeren en op te nemen hackpogingen, en je kunt toegang te controleren op verschillende manieren, zoals via betaald abonnement. ocPortal is ontworpen als de software die je aan al uw behoeften; krijg je veel meer dan alleen een Content Management Systeem.

ocPortal Website
Documentatie
Veel gestelde vragen
Ondersteuning

×

PHP-NUKE

PHP-Nuke is een open source content management en portal-applicatie. PHP-Nuke gevorkt van de Thatware toepassing in 2000.

PHP-NUKE

PHP-Nuke is een geautomatiseerd nieuws-systeem speciaal ontworpen om gebruikt te worden voor intranetten en het internet. De beheerder heeft totale controle over zijn website, geregistreerde gebruikers, en hij zal in de hand een krachtige verzameling van tools om een ​​actieve en 100% interactieve website met behulp van databases te behouden.

PHP-NUKE Website
Documentatie
Veel gestelde vragen
Ondersteuning

×

Tiki Wiki

Tiki Wiki CMS Groupware is een open source content management en portal-applicatie.

Tiki Wiki

Tiki Wiki CMS Groupware is een full-featured, web-based, meertalig, strak geïntegreerde, alles-in-een Wiki + CMS + Groupware, gratis Source Software (GNU / LGPL), met behulp van PHP, MySQL, Zend Framework, jQuery en Smarty . Tiki kan worden gebruikt om allerlei webapplicaties, websites, portalen, knowledge base, intranetten en extranetten te creëren. Het wordt actief ontwikkeld door een zeer grote internationale gemeenschap.

Tiki is de open source web applicatie met veel ingebouwde functies. Zeer configureerbaar en modulaire, alle functies zijn optioneel en wordt beheerd via een web-based interface.

Belangrijkste kenmerken zijn:

Tiki Wiki Website
Documentatie
Veel gestelde vragen

×

Xoops

Xoops is een open source content management en portal-applicatie. Xoops gevorkt van de PHP-Nuke toepassing in 2002.

Xoops

Xoops is een dynamisch-Object Oriented op basis van open source portal applicatie. Xoops is de ideale tool voor het ontwikkelen van kleine tot grote dynamische community websites, intra bedrijf portals, corporate portals, weblogs en nog veel meer.

Xoops Website
Documentatie
Veel gestelde vragen
Ondersteuning

×

Zikula

Zikula is een open source content management en portal-applicatie. Zikula gevorkt van de PHP-Nuke toepassing in 2001.

Zikula

Ongeacht wat uw behoeften, kan Zikula de oplossing. Zijn dat een corporate aanwezigheid met e-commerce, een eenvoudige blog of een community portal, Zikula kan het allemaal doen. Het is uw elektronische toolbox, een set van tools waarmee u een dynamisch gegenereerde website te bouwen, dat vijf jaar geleden zou kosten duizenden dollars op gang te brengen hebben.

Zikula Website
Documentatie
Veel gestelde vragen
Ondersteuning

×

Textpattern

Textpattern is een open source blog applicatie. Textpattern is in eerste instantie uitgebracht in 2003.

TextPattern

Textpattern is een elegante content management systeem. Webdesigners, ontwikkelaars, uitgevers en bloggers hou van Textpattern de flexibiliteit en uitbreidbaarheid. Textpattern heeft een krachtige, verfijnde motor die oneindig kan worden afgestemd bij alles wat soort website die u maar kunt bedenken.

Kenmerken:

Textpattern Website
Documentatie
Veel gestelde vragen
Ondersteuning

×

OpenX

OpenX is een open source advertentie portie toepassing. OpenX al eerder bekend als OpenAds en phpAdsNew, en OpenX gevorkt van de phpAds toepassing in 2000.

OpenX

OpenX is een gratis, open source ad server die wordt vertrouwd door meer dan 30.000 web-uitgevers in meer dan 100 landen over de hele wereld, waardoor het de meest gebruikte open source advertentie-server. OpenX is een krachtige ad serving oplossing die de controle over online reclame terug zet in de handen van uitgevers.

OpenX Website
Documentatie
Veel gestelde vragen
Ondersteuning

×

OSClass

OSClass is een open source geclassificeerde advertentie toepassing. In eerste instantie uitgebracht in 2011, is OSClass groeit snel met meer dan 17.000 downloads per maand.

OSClass

OSClass is een php script dat stelt u in staat om snel en beheer je eigen gratis advertenties site. Met behulp van dit script, dan kunt u gratis reclame voor artikelen te koop, onroerend goed, banen, auto's ... Honderden gratis geclassificeerde reclame sites zijn met behulp van OSClass.

Kenmerken:

OSClass Website
Documentatie
Ondersteuning

×

Quicksell Classifieds

Noah's Quicksell advertentiemarkt is een gratis advertentie toepassing. Een commerciële versie is beschikbaar op de website van Noach.

Quicksell Classifieds

Noah's Quicksell advertentiemarkt is de Internets immens en meest populaire advertenties WebSite-Ware op het web. We hebben nu een software-serie met de meest moderne Web-2.0 gevoel, functies en geweldige nieuwe feature variaties en functionaliteit en we hebben een echt gemaakt op de gang en steeds groeiende recept voor een grote Classifieds Ads website software die perfect is voor elk project .

Quicksell Classifieds Website
Documentatie
Ondersteuning

×

Crafty Syntax Live Help

Crafty Syntax Live Help is een open source chat-gebaseerde hulp applicatie.

Crafty Syntax Live Help

Live Help is a multi-user, multi-operator, multi-department live Help support chat system that allows the operators of the websites to monitor their visitors as they are browsing the site and proactively open a chat session with the visitor.

Features include auto-invite, referer tracking, page tracking, chat notification, user is typing message, multiple chat sessions, sound alert, leave a message if offline, push urls, quick responses, and multiple operators.

Crafty Syntax Live Help Website
Documentatie
Ondersteuning

×

Help Center Live

Help Center Live is een open source chat-gebaseerde hulp applicatie.

Help Center Live

Help Center Live is een volledig uitgeruste ondersteuning applicatie die FAQ management, een support ticket systeem, en live chatten functionaliteit omvat.

Help Center Live Website
Documentatie
Ondersteuning

×

osTicket

osTicket is een open source support ticket toepassing.

osTicket

osTicket is een veel gebruikte open source support ticket systeem. Het integreert naadloos vragen aangemaakt via e-mail en web-gebaseerde formulieren in een eenvoudige gemakkelijk om meerdere gebruikers web-interface te gebruiken. Eenvoudig beheren, organiseren en archiveren van al uw vragen en antwoorden op een plaats, terwijl het verstrekken van uw klanten met verantwoordelijkheid en responsiviteit die ze verdienen.

osTicket Website
Documentatie
Ondersteuning

×

Magento

Magento is een open source e-commerce winkelwagen applicatie. In eerste instantie uitgebracht in 2008, is Magento snel gegroeid tot meer dan 110.000 handelaars wereldwijd te dienen.

Magento

Magento biedt de schaalbaarheid, flexibiliteit, en functies voor zakelijke groei. Handelaren met behulp van Magento hebben volledige flexibiliteit en controle over de presentatie, inhoud en functionaliteit van hun online kanaal.

Kenmerken:

×

CubeCart

CubeCart is een gratis e-commerce winkelwagen applicatie. Een commerciële versie is ook beschikbaar via de website. CubeCart was eerder bekend als eStore.

CubeCart

CubeCart is een e-commerce toepassing waarmee u het creëren van een krachtige online winkel.

CubeCart Website
Documentatie
Ondersteuning

×

OpenCart

OpenCart is een open source e-commerce winkelwagen applicatie. OpenCart werd in eerste instantie uitgebracht in 2009.

OpenCart

OpenCart is rijk aan functies ontworpen, gemakkelijk te gebruiken, zoekmachine vriendelijk en met een visueel aantrekkelijke interface.

OpenCart Website
Documentatie
Veel gestelde vragen
Ondersteuning

×

osCommerce

osCommerce is een open source e-commerce winkelwagen applicatie. In eerste instantie uitgebracht in 2000, osCommerce is een van de meest gebruikte e-commerece toepassingen met meer dan 12.000 live-winkels.

osCommerce

osCommerce is een online shop e-commerce oplossing. De veelzijdige out-of-the-box installatie maakt winkel eigenaren te installeren, uitvoeren en hun online winkels te onderhouden met minimale inspanning en met absoluut geen kosten of licentierechten betrokken.

osCommerce Website
Documentatie
Veel gestelde vragen
Ondersteuning

×

PrestaShop

PrestaShop is een open source e-commerce winkelwagen applicatie. In eerste instantie uitgebracht in 2007, PrestaShop is momenteel een van de meest gebruikte e-commerce toepassingen het voeden van meer dan 100.000 winkels.

PrestaShop

De PrestaShop e-commerce oplossing is gebouwd om te profiteren van de essentiële Web 2.0 innovaties zoals dynamische AJAX-powered functies en de volgende generatie ergonomie. PrestaShop helpt gebruikers bij het uw product catalogus op intelligente wijze en zonder moeite, draaien geïntrigeerd bezoekers in betalende klanten.

PrestaShop Website
Documentatie
Veel gestelde vragen
Ondersteuning

×

Zen Cart

Zen Cart is een open source e-commerce applicatie. Zen Cart gevorkt van de osCommerce applicatie in 2003.

Zen Cart

Zen Cart is echt de kunst van het e-commerce, gratis, gebruiksvriendelijk, open source webwinkel software. Zen Cart is ontwikkeld door een groep van gelijkgezinde winkeliers, programmeurs, ontwerpers en adviseurs die denken dat e-commerce web design zou kunnen zijn en anders zou moeten worden gedaan.

Zen Cart Website
Documentatie
Veel gestelde vragen
Ondersteuning

×